Volleybaltoernooi 28 mei

Op 28 mei a.s. organiseren Volleybalvereniging Beetgumermolen en Sportcomplex it Bosk een “buiten”volleybaltoernooi.

Iedereen die inmiddels van de basisschool af is mag meedoen.

Je mag je eigen team samenstellen (bv. met je buren, vrienden, vriendinnen of familie).

Een team moet uit tenminste zes personen bestaan.

Als het niet lukt om zes personen bij elkaar te krijgen dan mag je een team opgeven dat uit minder dan zes personen bestaat. Je mag je ook alleen opgeven. Wij proberen van de incomplete teams een volledig team te maken. Wil je dan wel je mailadres of je mobiele telefoonnummer vermelden? Zo kunnen we je op de hoogte houden of het gelukt is om een  volledig team voor je samen te stellen.

Opgeven kan via de brievenbus van S. Hielkema op K.v.d.Meijstrjitte 3 in Bitgummole of via de brievenbus van E. van Lunteren op Schwartzenbergstrjitte 13 in Bitgum.

Graag de naam van het team en de namen van de teamleden vermelden. Het is ook handig om per team een telefoonnummer of mailadres op te geven zodat wij je van eventuele verdere informatie kunnen voorzien.

Om blessures te voorkomen is het dragen van voetbalschoenen niet toegestaan. Om die reden mag er ook niet gesmasht worden. Verder wordt er volgens de normale volleybalregels gespeeld.

Het toernooi begint om 14:00 uur op sportcomplex It Bosk. De inleg is € 3,00 per persoon. Wij vragen je om ruim voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn (13:30/13:45 uur) zodat er daadwerkelijk om 14:00 gestart kan worden.

Na afloop van het toernooi, in en bij de feesttent op Sportcomplex It Bosk:

BARBECUE, NAPRATEN, MUZIEK, DANSEN, MEEZINGEN, FEESTEN !!!

This entry was posted in Toernooi. Bookmark the permalink.

Comments are closed.