Dames recreatie kampioen!

Op maandagavond vanaf 20.00 uur trainen de dames en heren van de Onderlinge Volleybal Competitie in de gymzaal in Beetgumermolen. Het is een gezellige groep, die onder leiding van Björn en Remco zich in het zweet werkt. Ondanks een paar gewaagde veranderingen in de vaste positie van bepaalde speelsters is iedereen daar uiteindelijk goed in geslaagd. Met vertrouwen zijn we vervolgens in september aan de nieuwe competitie begonnen.


V.l.n.r. Djoke, Janneke, Anke, Iepie, Elizabeth,
Tineke, Marinka, Detty. Niet op de Foto Betty.

Al vrij snel bleek dat we met een paar blessures te kampen hadden waardoor we niet altijd iedereen
op zijn vaste positie konden zetten. Soms zorgde dit voor onduidelijkheid in het veld, maar gelukkig konden we erom blijven lachen. Door wat creativiteit door iedereen en invalsters hebben we dit seizoen kunnen afronden. En met succes!! Want we hebben alle wedstrijden gewonnen. Alle thuis wedstrijden werden gevloten door Sjoerd.

Zaterdagavond 16 april konden we tijdens een gezellige feestavond in Winsum de beker in ontvangst nemen voor de eerste plaats in poule D. Met een voorsprong van 6 punten hebben we de andere teams achter ons gelaten en promoveren we naar poule C.

Mocht je zin hebben om eens mee te trainen dan kan dat altijd, dames en heren! We zien je graag op maandagavond om 20.00 uur.

This entry was posted in Dames recreatie, Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.